Sportsfanatiker? Her er top 5 apps du skal benytte

Kender du det, at du er på farten og derfor ikke kan se dit favorithold spille en vigtig kamp? Sådan behøver det ikke at være længere! I dag kan du nemlig streame det meste sport, så du aldrig vil gå glip af noget som helst. To af de steder, du kan gøre dette, er hos Viaplay og D-play. Her opretter du dig som bruger, og så betaler du x antal kroner hver måned. Nu er det pludselig ikke så kedeligt at sidde på bagsædet på vej hjem. Disse apps fås både til iPhone og Android.

shutterstock_207706171Vil du vide mere om dansk fodbold?

Hvis det er dansk fodbold, der virkelig er det fedeste i din optik, så har jeg appen til dig, som du bare ikke kan undvære. DBU har nemlig lavet deres helt egen app, som både fås til iPhone og Android. Appen hedder noget så simpelt som “fodbold”, og den er lige til at hente ned. Med denne app kan du altid følge med i alle stillinger – lige fra Superligaen til den lokale Serie 6 – og du får altid de nyeste nyheder. Du kan se alle kampprogrammer, og nørder du virkelig, kan du endda også se dommerpåsætningen.

Hav altid resultaterne i lommen

Hvis du ikke har mulighed for at se en kamp via en app eller i tv, måske fordi du er til møde, så er der heldigvis andre måder, hvorpå du kan følge med forskellige kampe: De såkaldte livescore apps. Den første, jeg vil nævne, er appen Resultat. Her kan du følge med i alt fra fodbold til håndbold og til e-sport. Du kan tilføje dine favorithold, så du altid får besked om, hvornår der sker noget i deres kampe. Der findes også appen Livescore, som er efter præcis samme koncept som Resultat – den er også god.