Siden antikken har sports aktiviteter været noget for de atletiske. Nu til dags er sport en meget vigtig del af enhver persons hverdag. Om sport betyder at gå en tur eller løbe et marathon, så har det fået en stor betydning i dag, at man får bevæget sig.

Men nogle typer af sport er blevet så populære i verden, at man har valgt at skabe hold, turneringer og konkurrencer rundt om i hvert land og andre lande. Det er noget, der får folk til at juble, grine og græde. Publikum kommer fra alle hjørner af verden for at se deres favorithold spille en kamp i håb om, at de vil vinde.

Sport er blevet en del af vores kultur og livsstil. Der er sport overalt omkring en. Fodbold, basketbold, håndbold, volleyball og meget mere. Specielt sport, hvor man spiller med bolde er blevet meget populære.

Som de fleste andre sport og deres historier, så var volleyball kun en sport for mænd i begyndelsen. Man havde ikke turneringer for kvinder og mente, at kvinder skulle sidde hjemme og passe børn. Dette er også blevet ændret ved hjælp af sport. Mange kvinder har vist, at de kan være lige så gode, hvis ikke bedre, end mange mænd, når det gælder sport og meget mere.

Dette er en side, hvor man kan finde en masse interessante informationer og artikler om volleyball, beach volleyball, volleyball i de Olympiske Lege, reglerne i hvert spil og deres oprindelse. Er man interesseret i volleyball, eller søger man bare et indblik i, hvad det går ud på, så kan man finde alt, man leder efter her.